Субота, 27.04.2024, 16:23
Вітаю Вас, Гість | RSS
Короткі новини
ЛАСКАВО ПРОСИМО!
Форма входу
Головна » 2012 » Жовтень » 9 » Як тебе не любити, Вільшано моя?
10:23
Як тебе не любити, Вільшано моя?

Село Вільшана Недригайлівського району - гарне, мальовниче в усі пори роки. Та в цю погожу літню днину воно виглядало особливо: веселилось, раділо, співало, скликаючи гостей на святкування Дня села.

З самого ранку місцеві жителі поспішали на стадіон, де з року в рік проходять традиційні святкування. Бажаючі могли не тільки прослухати гарний концерт, а й поласувати смачненьким шашликом чи втамувати спрагу холодними напоями, морозивом. Увесь цей час працювали виїзні палатки, де можна було придбати все, що душа забажає, випробувати свою фортуну в лотереї.

Для дітей та молоді повний асортимент розваг - надувні батути, ігри, футбол та спортивні змагання, в яких вони мали змогу самі взяти участь.

Розпочав програму вітальним словом сільський голова Михайло Мельніков, який докладно розповів про досягнення села за цей рік, привітав всіх зі святом та подякував тим людям, які допомогли в організації цього дійства. Також приїхали привітати жителів села Вільшана заступник голови обласної ради Валерій Толбатов, начальник Сумської дирекції українського державного під­приємства поштового зв'язку "Укрпошта" Володимир Криштоп, голова Недригайлівської РДА Олексій Коренев та голова райради Олександр Кушніренко, керівник місцевого сільгосппідприємства Іван Бабенко.

Не забули цього дня нагородити відзнаками обласного та районного рівнів жителів села, які не просто працюють, щоб забезпечити свої сім'ї фінансово, а в першу чергу дбають про здоров'я селян, працюють на матінці-землі, не покладаючи рук. Гості свята побажали жителям Вільшани добра і достатку, миру та злагоди в родинах, щастя в кожній домівці.

Урочиста програма продовжилася виступами міс­цевих аматорів сцени, молоді села, наймолодшої учасниці концерту Софійки Дудченко.

Найбільше щастя для людей - це процвітання свого села. Село живе, бо не сплять лелеки, із виріїв вертаються далеких, приносять діток до домівок тихих, захищають і відводять лихо.

З сайту ОДА

Переглядів: 574 | Додав: Вільшана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Мені продовжувати працювати над сайтом, чи він нікому не потрібний?
Всього відповідей: 57
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0