Неділя, 28.04.2024, 16:59
Вітаю Вас, Гість | RSS
Короткі новини
ЛАСКАВО ПРОСИМО!
Форма входу
Головна » 2012 » Лютий » 26 » Рідна школа депутата Володимира Криштопа
12:29
Рідна школа депутата Володимира Криштопа

20111019-kry

А навчався майбутній депутат у школі села Вільшана Недригайлівського району. Звісно ж, Володимир Миколайович не мав права не відгукнутись на таку визначну дату в історії школи та й рідного села. Не міг залишити без уваги запрошення сучасних вільшанських учнів та педколективу взяти участь у торжествах.

Нещодавно у рідній школі депутата обласної ради, директора Сумської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Володимира Криштопа відзначалось 80-річчя.


Розпочалось святкування із посадки яблунь біля навчального закладу. Саджанці цих фруктових дерев подарували рідній школі випускники минулих років. Отож у день 80-річчя закладу його колишні вихованці посадили міні-сад. У ньому тепер є і дерево, посаджене Володимиром Криштопом. Однак Володимир Миколайович приїхав до рідної школи-ювілярки не з пустими руками. Він подарував нинішнім учням тенісний стіл, сітку та тенісні м'ячі.

Володимир Криштоп виступив перед учасниками торжества, подякував педколективу, своїм ровесникам-однокласникам за хорошу пам'ять про нього, за все те світле, що залишила школа у його душі назавжди.


Учні Вільшанскої школи дуже зраділи спортивному подарунку колишнього випускника. А директор школи Катерина Нишкур сказала, що це один з кращих подарунків рідному навчальному закладу. Справа в тому, що у школі був столітній саморобний тенісний стіл, на якому не дуже зручно було грати. Однак діти охоче обліплювали його на перервах.

Тепер на місці того старого стола стоїть, виблискуючи фарбою, новий красень. Учителі та учні, порадившись, вирішили поставити розмістити у коридорі, аби кожен бажаючий мав доступ до нього. Тепер, як пообіцяли вільшанські учні, у рідній школі депутата і керівника обласної федерації настільного тенісу Володимира Криштопа цей вид спорту буде розвиватись особливо активно. А, може, тут згодом з'являться знамениті майстри і згадуватимуть, як колись полюбили цей вид спорт, бо мали можливість «ганяти тенісний м'ячик» на перервах
.


Матеріал взято з сайту ОДА     


Категорія: Пізнавальне | Переглядів: 753 | Додав: Вільшана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Наше опитування
Мені продовжувати працювати над сайтом, чи він нікому не потрібний?
Всього відповідей: 57
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0