Субота, 27.04.2024, 22:37
Вітаю Вас, Гість | RSS
Короткі новини
ЛАСКАВО ПРОСИМО!
Форма входу
Головна » 2011 » Грудень » 4 » Рішення сільської ради Про Правила благоустрою і утримання території населених пунктів Вільшанської сільської ради та дотримання...
12:44
Рішення сільської ради Про Правила благоустрою і утримання території населених пунктів Вільшанської сільської ради та дотримання...

УКРАЇНА
Вільшанська сільська рада  Недригайлівського району
 
Сьома  сесія  шостого скликання
 
Р І Ш Е Н Н Я
Від  29.06.2011 року
с. Вільшана
 
Про Правила благоустрою і утримання
території населених пунктів Вільшанської 
сільської ради   та дотримання в них належного
санітарного стану
 
        З метою утримання території населених пунктів Вільшанської сільської ради в належному стані, її санітарного очищення, недопущення несанкціонованих сміттєзвалищ побутових відходів, приведення в належний стан об'єктів благоустрою села та створення сприятливих умов для життєдіяльності мешканців населених пунктів, у відповідності до вимог законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», керуючись ст. 25 та п. 44 ст. 27, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільська рада вирішила :
 
    1.Затвердити "Правила благоустрою і утримання території населених пунктів Вільшанської сільської ради та дотримання в них санітарного  стану" ( додаток)
 
  2.Керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності та відомчої належності, фізичним особам – підприємцям та  громадянам забезпечити суворе дотримання установлених "Правил".
 
  3.Секретарю сільської ради оприлюднити дане рішення та "Правила благоустрою і утримання території населених пунктів Вільшанської сільської ради та дотримання в них санітарного  стану" шляхом розміщення інформації на дошках оголошень сільської ради та на офіційному сайті Недригайлівської райдержадміністрації в мережі ІНТЕРНЕТ адреса:
www.nedr-rda.sumy.uа .
 
   4. Це рішення та "Правила благоустрою і утримання території населених пунктів Вільшанської сільської ради та дотримання в них санітарного  стану" набувають чинності з дня їх  оприлюднення.
 
  5. Рішення виконкому Вільшанської сільської ради від 26. 06. 2008 року №81 Про затвердження правил благоустрою населених пунктів сільської ради вважати таким, що втратило чинність.
 
     6. Контроль за дотриманням "Правила благоустрою і утримання території населених пунктів    Вільшанської сільської ради та дотримання в них санітарного  стану" покласти на  адміністративну комісію при виконавчому комітеті сільської ради.
 
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань роботи АПК, освіти, охорони здоров'я, культури, молодіжної політики, фізкультури та спорту.
 
 
                                  Сільський голова                            М.В.Мельніков
 

 

Категорія: Документи | Переглядів: 756 | Додав: Вільшана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Мені продовжувати працювати над сайтом, чи він нікому не потрібний?
Всього відповідей: 57
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0